Informatie

Aan de rand van het dorp anderhalve kilometer van het centrum van Nistelrode ligt de kampeerboerderij omgeven door weiland en bossen. 500 Meter verderop, na het oversteken van een voorrangsweg ligt een mooi en rustig gelegen bos, waar vele activiteiten opgezet kunnen worden.

Onze kampeerboerderij is geschikt om met uw vrienden, familie, scouting, vereniging of school een mooie vakantie of kamp te beleven.

foto-drone-1De kampeerboerderij valt op door de ruime opzet en met alles op een benedenverdieping is het heel overzichtelijk.

De verwarming maakt het heerlijk comfortabel. Er zijn binnen twee slaapzalen, een keuken, een eetzaal, een recreatieruimte en 4 toiletten en 4 douchegelegenheden.

In onze slaapzalen staan standaard geen bedden, waardoor je bij ons het echte ”kampeergevoel” krijgt. Toch liever op een bed overnachten? Tegen betaling verhuren wij maximaal 40 bedden.

De keuken is compleet ingericht met borden, bestek, bekers, potten, pannen, waterkoker, koffiezetapparaat, oven, magnetron, 4- en 6-pits gasfornuis, koelkast en grote diepvries.

Er is gratis parkeergelegenheid bij onze kampeerboerderij. In de kampeerboerderij en op onze speelweide kunt u gratis gebruik maken van WIFI.


De faciliteiten voor buiten zijn divers. Het terras heeft picknicktafels, de speelweide is afgesloten met een hekwerk zodat de kinderen veilig buiten kunnen spelen. Tevens zijn er diverse speeltoestellen waaronder een airtrampoline en grote familieschommel, en er is ruimte genoeg voor een partijtje voetbal, volleybal of voor de vele waterspelen en de sproeiers die te gebruiken zijn, de slang en de waterpistolen maken het feest compleet. De kampvuurplaats bij het speelveld is voor een lange gezellige avond perfect om de dag af te sluiten.

 

  Plattegrond van het gebouw.  

img1_l